Econowind in een innovatief bedrijf dat met moderne techniek wil bijdragen aan de energietransitie. Het belangrijkste product is de ‘VentoFoil’; een aerodynamische vleugel die vrachtschepen in staat stelt om brandstof te besparen.
Omdat eConowind bezig is om onze vleugels ook op het land toe te passen, zoeken we voor onze locatie in Zeewolde per direct een:

WERKTUIGBOUWKUNDIGE (MBO)

Functieomschrijving:

Als Werktuigbouwkundige ben je in de fabriek verantwoordelijk voor de bouw van onze nieuwe kleinschalige windmolen. Het werk waarop jij je richt is het produceren van de aluminium vleugels en de overige onderdelen. In deze functie zorg je voor de uitvoering en rapporteer je over de voortgang, veiligheid en kwaliteit.

Voor het bedrijf ben je het werktuigbouwkundige aanspreekpunt voor de productie van de windmolen. Je komt te werken bij een jong bedrijf dat volop in ontwikkeling is. Dit betekent dat je snapt dat systemen soms veranderen, maar dat je toch zelfstandig kunt blijven werken. Je schakelt daarom regelmatig met je collega’s van andere disciplines. In deze functie rapporteer je aan de Projectmanager.

Gewenst profiel:

· Minimaal een afgeronde mbo 4 opleiding richting werktuigbouwkunde

· Je kunt zelfstandig werken

· Je hebt een ambitieuze instelling en bent slagvaardig

· Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden

· Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Arbeidsvoorwaarden:

· Een representatief salaris op basis van je kennis en ervaring

· Goede secundaire voorwaarden met veel mogelijkheden voor eigen inbreng

· Werken aan complexe en aansprekende projecten die écht helpen in de energietransitie

· Doorgroeimogelijkheden binnen een ambitieuze organisatie

Meer weten of direct solliciteren?

Heeft de bovenstaande omschrijving je interesse gewekt en zou je graag meer informatie willen ontvangen? Neem dan even contact met ons op. In een oriënterend gesprek kunnen we samen onderzoeken of de bovenstaande vacature goed aansluit bij je persoonlijke ervaring, interesses en toekomstige ambities.

Wil je direct reageren op de bovenstaande vacature? Stuur dan een mail met CV naarE: econowind@econowind.nl